goose003 Geplaatst op 13-10-2005, 18:16 Reageer
Berichten: 27
gebruiker
Verstuur privé bericht

Hallo,
Voor mijn hobby genealogie heb ik o.a. een eigen website op het net staan
met daarin enkele parentelen en kwartierstaten.
(zie http://www.ganymedes.com)
Ook heb ik een gastenboek waarmee ik tot nu toe steeds leuke contacten heb
opgedaan.
Sinds kort gebruiken lieden mijn gastenboek om er troep op te zetten en
vermelden er links naar hun eigen (reclame) sites.
Wat moet ik hieraan doen? Ze verpesten mijn gastenboek en ook mijn hobby.
Ik wens geen reclame te maken voor hun afval-produkten, loterijen,
gokspelletjes of anderszins.
Hebben andere mensen met een genealogische site deze problemen ook?
Hoe pak je dit aan of zit er niets anders op dan m'n gastenboek te sluiten?

gr.

gerrit

Kijk ook eens op http://www.ganymedes.com
Dit bericht is vrij van alle tot nu toe bekende virussen.

Dit bericht is gewijzigd op 02-01 18:08.


meld dit bericht aan een moderator

 
Admin Geplaatst op 13-10-2005, 19:47 Reageer
Berichten: 42
administrator
Verstuur privé bericht

Een gastenboek staat nogal open. Geen inloggen e.d. Daar doe je weinig aan. Het enigste is gewoon weghalen van ongewenste berichten. Zit denk ik niets anders op denk ik. Andere mogelijkheid is gastenboek te sluiten.


meld dit bericht aan een moderator

 
goose003 Geplaatst op 30-10-2005, 15:49 Reageer
Berichten: 27
gebruiker
Verstuur privé bericht

Ik heb inmiddels mijn gastenboek gesloten.
Ik werd er niet goed van. Via mijn genealogische site probeerde men Viagra, afvalmedicijnen etc. te verkopen.
Er is uiteraard nog steeds kontakt via mijn site mogelijk.
Kijk op" http://www.ganymedes.com "

groeten

gerrit

Dit bericht is gewijzigd op 02-01 18:09.


meld dit bericht aan een moderator

 
marmara Geplaatst op 27-01-2009, 10:41 Reageer
Berichten: 53
gebruiker
Verstuur privé bericht

Zelfs als je wel moet inloggen, kun je allerlei troep krijgen. Vandaag kreeg ik in mijn in-box hier op het stamboom.nu forum een email van ene Daniel Tape, die mijn (!!!) hulp nodig heeft om 4.500.000 dollar (uit de erfenis van zijn vader uit Ivoorkust) te investeren in Nederland...... Ik moest dan maar contact opnemen via het genoemde emailadres. Dacht ik dus maar niet!!!!

Groetjes, Marianne


meld dit bericht aan een moderator

 
beijktheo Geplaatst op 05-08-2010, 16:21 Reageer
Berichten: 5
gebruiker
Verstuur privé bericht

Jaja en nu is stamboom.nu ook al gehackt   door zwarte Negrianen uit lagos en russia maffia   beide type 419 519 serie scamers.

2 uur geleden 219 berichten  En nu over 300 berichten.
Wow  wordt nu tijd dat Stambook systeem velig maakt tegen
Scammers
bots
Buitenlandse IP voor al waar de zwarte Negrianen uit lagos zitten
je op te lichten
zie eens deze oplichter die je virgra en rolex ed aan smeert.
http://www.stamboom.nu/forum/profile/id/5590          


meld dit bericht aan een moderator